Välkommen till


Discoguy ProductionsSpecialisten på Disco och Dance musik
från 70-talet till idag.

Claes "Discoguy" driver sedan 1997 en av webbens mest välbesökta sidor om Disco;
Disco-Disco.com.
Disco-Disco.com
En site som lyfter fram och återskapar den magi som Discon innebar, men även ger en djupdykning in bland discjockeys, artister, skivbolag, nattklubbar och framförallt den fantastiska musiken.
Med egna intervjuer med många av Discon's största stjärnor och legender har Discoguy skapat sig ett namn och rykte som en av världens kunnigaste inom genren och har blivit omnämnd, samt att hans material har blivit citerat, på mängder av websidor, radio, TV, plus i uppsatser, tidningar och böcker.
Han har även fått den stora äran att skriva inledningen till en bok om klassiska Disco skivomslag.

Disco bok med introduktion av Claes DiscoguySom om det inte vore nog så är han även DJ som specialiserat sig på musiken han älskar och gör spelningar på klubbar, fester och företagsevents. Hans spelningar kan innehålla allt från obskyr 70-tals Disco eller toppliste hits, via Dance musik från 80-talet till idag. Allt efter kundens önskemål.
Dessutom gör Discoguy egna remixer och edits av vissa av sina favorit låtar för att kunna erbjuda en maximal upplevelse för sin publik (förutom att han tycker att det är roligt och utvecklande).

Läs mer om hans DJ gigs, remixer, de olika typer av musik han spelar samt boka honom till just Er fest här via Discoguy.se.


Intervju med Discoguy!